2021 – ett oskrivet blad

2021 smaka på siffrorna!

Ett nytt år med nya möjligheter. Vad vill du fylla 2021 med? Själv vill vi på Amplica fylla 2021 med massa ny kunskap, en del insikter och massvis av träning ute hos våra kunder. Framförallt träningen i kommunikationen – alltså praktisk träning i feed-back och gruppdynamik. Roligt, nyttigt och lätt som en plätt! När det handlar om att hjälpa våra kunder att bli duktiga på att använda feed-back och dra nytta av gruppdynamiken blandar Amplica både teori och praktisk träning. Men för att inte bli stillastående innan vi kan komma ut och hjälpa er så får du här tre tips på frågeställningar som du själv kan använda för att kick-starta 2021 och dialogen på jobbet. Fundera först själv innan du talar med din eller dina kollegor om följande:

1. Hur tänker du att du kan bidra till att nå företagets mål under 2021?
2. Hur tänker du skapa trygghet och förtroende hos sina närmaste kollegor under 2021?
3. Vilken kompetens har du respektiva saknar du för att du tillsammans med dina kollegor ska kunna skapa framgång i företaget under 2021?

Efter samtalen kan det vara en god idé att ta en stående 10-minuters fika med kollegan eller kollegorna och sammanfatta vad ni talat om. Vilka goda reflektioner gjorde ni tillsammans? Och vilken kan nyttan vara av att ha samtal som dessa? Vi kan garantera att frågorna och dialogen kommer sätta igång tankarna hos er alla. Och det gynnar också er alla. Att reflektera tillsammans är grunden för en lärande organisation – och det mina vänner – det är grunden för framgångsrika företag!

Kontakt
info@amplica.se
0736-94 18 54

Hävertgatan 29
254 42 Helsingborg