Årets första kull!

Det är med stor stolthet som jag härmed delar bilden på årets första kull av alla dessa härliga produktionsledare, arbetsledare och gruppledare i Helsingborg som genomgått PostNord TPL ledarskapsutbildning.

Det var för sex år sedan som Amplica AB fick förtroendet att skapa denna intensiva ledarskapsutbildning för PostNord TPL Region Syd. Det var flera som bekymrat undrade om man hade råd att göra denna investering men HR-chef Joakim Ohlsson och Area Manager Hakan. Lindberg svarade konsekvent ”vi har inte råd att INTE göra denna utbildningsinvestering”.

Sedan starten i Helsingborg har numera hela TPL-familjen hakat på i och med Eva Agarssons proaktiva agerande varför totalt 250 personer kommer ha genomgått såväl grund som fortsättningsdelen innan årets slut. Några av er som skickat deltagare genom åren är Thomas Persson, Nikola Vukovic, Sylvia Sundell, Sofia. Dahl, Frida Sandström, Frida Sandstedt, Charlotte Östholm, Katrin Eklund och ni har stor del i att era medarbetare utvecklas och tar stora steg
på sitt arbete.

Vill du veta vad ledarskapsutbildningen innehåller och har gett för effekter? Jag finns vara ett mail eller telefonsamtal ifrån dig!

Kontakt
info@amplica.se
0736-94 18 54

Hävertgatan 29
254 42 Helsingborg